divendres, 12 de juliol de 2013

Primer éxit de contractacions d'Assat50.

 Signat el Pacte Local per a L'Ocupació de L'Hospitalet

Aquest mes de Juliol, l'empresa Foment que te adjudicada la neteja dels carrers de la nostra ciutat, es va posar en contacte amb nosaltres per a gestionar sis contractacions per les substitucions de vacances d'estiu, vam concretar condicions i finalment  van tancar amb èxit l'acord  per contractar a 6 persones de la nostra associació. La contractació és de 2 mesos.

Estem molt contents i agraïts, encara que la feina és temporal, és un fet que ens dona una empenta per a esforçar-nos encara més perquè amb el poc temps de vida d'assat50, ja ens han valorat i tingut en compte per gestionar aquests llocs de treball per a persones aturades de més de 50 anys.

Aquesta feina es fruit de l'acord per l’ocupació i el desenvolupament econòmic de L’Hospitalet que es va signar el 19 de març passat, dins dels Pacte Local. Ajuntament, sindicats i empresaris van signar el document per a impulsar mesures que generin ocupació entre d'altres.

Moltes mercès a la empresa Foment, a promoció econòmica, als Sindicats, a les empreses i tots els que formen part del Pacte Local (foto superior)  en nom de Assat+50.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada