divendres, 10 de gener del 2014

Assat50 forma part de CODEMA45 (Colectivo de desempleados mayores de 45 años)


Els representants de CODEMA45 que van anar
a portat els documents al registre d'associacions de la Generalitat

Els principals objectius del primer congres de persones aturades majors de 45 anys que es va celebrar al passat més d’octubre van ser: fer visible la problemàtica dels aturats i aturades majors de 45 ans, compartir experiències i crear una coordinadora que actues d’interlocutora amb institucions públiques i privades.

Aquests es van aconseguir (veureaquí la pagina dedicada al congrés) amb bona nota, pel que fa a la coordinadora, s’ha creat el Colectivo de Desempleados Mayores 45 Años (Codema45) que agrupa les associacions organitzadores del congrés, entre les que està Assat50. 

Codema45 té com a finalitats principals aglutinar les associacions de desocupats majors de 45 anys per conjuntament, fer una millor defensa dels seus interessos i representar-les davant dels poders públics, patronals i societat en general.

Esta constituïda per Presidència, Vicepresidència, Secretaria, Tresorer i vocals elegits a la reunió de l’acta fundaciona, entre els representants de les 5 associacions que la formem.


A assat50 estem molt il·lusionats de formar part de Codema45, així ens reforcem i ens farem sentir tant a nivell nacional, autonòmic i local.


Per poder contactar, hem creat una conta de correu electrònic que posem a la disposició de tothom: 

Continuarem informant.

Maria Hilda LOPEZ
Secretaria Assat50

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada