dissabte, 15 de novembre del 2014

El Congrés sobre l’ocupació i l’atur de les persones de més de 45 anys, en marxa


Foto del dia que vam convidar al Congrés al Sr. Joan Aregio, Secretari d'Ocupació i 
Relacions Laborals de la Generalitat, va ser una bona reunió, va haver-hi receptivitat i bona sintonia.

El vinent 18 de desembre, celebrarem a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet, el "Congrés sobre l’ocupació i l’atur de les persones aturades de més de 45 anys". Organitzat per Assat50.

Amb el lema “L’edat no ens atura i l’experiència ens avala”. Té com a objectius principals, la recerca d'alternatives i propostes que ajudin a millorar l’atur de llarga durada, fomentar l'intercanvi d’experiències, analitzar la manera d’ajudar a la inserció laboral del col·lectiu, així com nous horitzons d’economia socials, entre d’altres.

Comptem amb ponents de reconeguda trajectòria i amb importants coneixements del tema, que ben segur faran interessants aportacions. Veure programa aquí

La xifra d'assistents prevista és al voltant de 250 persones. Tenim el suport de l'Ajuntament de l'Hospitalet, i del Servei d'Ocupació de Catalunya, així com d'associacions, entitats i col·lectius.


Estem segur què serà interessant i d'utilitat, por això us donem la benvinguda al nostre congrés, i esperem la vostra assistència i participació.

Podeu fer la inscripció al correu electrònic o a la web:

Correu Electrònic: congresassat2014@gmail.com

Web: http://congres2014ocupaciomajors45.blogspot.com.es/


Maria Hilda LOPEZ
Presidenta Assat50

1 comentari:

  1. Un estupendo trabajo de todos los que estáis colaborando para este congreso sea posible. En especial por tu parte María por el esfuerzo que estas dedicando a ello.
    Felicidades a todos!!!

    ResponElimina