dissabte, 30 de gener del 2016

Assat50 Nominada als II Edició Premis Llobregat 2016

https://elllobregat.typeform.com/to/JZUWi6

El diari El Llobregat, ha nominat a la nostra associació, als II Edició Premis Llobregat 2016 a la categoria Aigues Braves per:
  • L’entitat ha aconseguit -amb la seva constitució- donar visibilitat a un col·lectiu oblidat durant la crisi i que continua sense baixar les dades d’aturats. 
  •  Han estat capaços de crear el primer congrés específic per aturats majors de 45 anys, que ja s’ha reeditat a L’Hospitalet. 
  • Per tot, l’associació ha introduït els aturats d’aquesta edat a l’agenda política que comença a respondre amb mesures.
Agraím a El Llobregat aquesta nominació, que ens omple d'orgull.
Obtenir el premi és molt important per Assat50, ens donarà més força i visibilitat.
Necessitem el teu vot per guanyar, entreu al següent enllaç:

La nominació és mercès a tots i totes els que ens seguiu i ens doneu el vostre suport, pel que agraïm la vostra col·laboració per aconseguir el premi.


Moltes mercès!

Maria Hilda LÓPEZ
Presidenta Assat50

2 comentaris:

  1. Moltes felicitats, ser nominat ja és un premi, en tos cas crec que ho aconseguireu. Esteu fent una molt bona feina pel col·lectiu de persones aturades de més de 45 anys.

    ResponElimina
  2. Be, sembla que com Associació tenim, en certa mida, el reconeixement de l’entorn social que ens envolta. ¿Quant podrem aconseguir el reconeixement dels polítics que ens governen?. I no em refereixo a mencions o premis, si no a reconèixer la dificultat que el nostre col·lectiu te per troba feina, i per tant modificar les normes de contractació que afecten als majors de 45 anys. Un col·lectiu amb paraules de reconeixement i amb fets de marginació

    ResponElimina