dimecres, 17 de febrer del 2016

2016, II CONGRES SOBRE L'OCUPACIÓ DE LES PERSONES ATURADES DE MÉS DE 45 ANYS


 Entrega distintuiu empreses i persones amb compromís, segon congrés

Els 19 i 20 d'abril del 2016 a l'Auditori Barrades de la nostra ciutat, se celebrarà el "II Congrés sobre l'ocupació de les persones aturades de més de 45 anys".

Aquesta és la segona vegada que amb la col·laboració de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Hospitalet, es vol fer un acte de trobada i discussió per entendre millor el que la problemàtica de la desocupació en general i la de les persones de més de 45 anys, a més de buscar els camins que permetin al nostre col·lectiu inserir-se de nou al món laboral.

Si bé és molt important la qüestió econòmica i de manteniment de les persones i famílies, no es pot deixar de banda, la necessitat de què ens reconeguin els coneixements i l'experiència de molts anys de treball, així com la capacitat i els esforços que posem en marxa per adaptar-nos a l'actual situació laboral.

Com a l'anterior edició (18 desembre de l'any 2014), les ponències seran a càrrec de persones i entitats de reconegut prestigi. S'aportaran casos pràctics (d'experiències), alternatives i possibles solucions per donar sortida a la problemàtica, així com quins canvis s'haurien de posar en marxa tant en l'àmbit social i legislatiu, per millorar la situació, i es generi feina digna.

2 comentaris:

  1. Enhorabona per la idea d'organitzar el vostre segon congrés.
    Som l'editor de la web de AMPEB, i amb el vostre permís, m'agradaria reproduir-ho a la nostra web. www.empleomas45.com.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit, cap problema podeu fer difussió. Moltes mercès.
      Maria Hilda Lopez

      Elimina