dimarts, 15 de febrer del 2022

Assat50 fa nou Anys!

                                        

Estem d'aniversarI, Assat50 fa nou anys! El 14 de febrer del 2013 ens vam fer la inscripció al registre d'entitats de la Generalitat de Catalunya. 

Moltes felicitats!!!

La pandèmia mundial de la covid-19, va donar lloc a 2020 es declarés l'estat d'alarma a Espanya, per a la gestió de la situació de crisi sanitària. Es va donar una situació mai vívida, durant pràcticament deu mesos no vam poder fer activitats presencials, els espais van estar tancats. Encara avui dia (pels brots, rebrots, onades ...) hi ha restriccions per fer les activitats grupals, el que ens ha fet aprendre a fer l'activitat d'Assat50 de forma diferent, via correu electrònic, vídeo reunions i videotrucades, WhatsApp, trucades telefòniques, etc., hem contactat amb les persones des de distància, donant suport i encara que les ofertes van caure en picat especialment el 2020 vam aconseguir contractacions laborals.

Durant aquests nou anys hem:

  • Aconseguit contractacions laborals.
  • Organitzar tres congressos sobre l'ocupació de les persones de més de 45 anys (2014-2016-2018).
  • Obtenir el Premi Aigües Braves, (2a edició), dels premis del diari El Llobregat.
  • Grup teatre Assat, representacions: "+45l'ODISSEA", "De la felicitat", "Cabaret Teatral"...,
  • Participar en els mitjans de comunicació (televisió, ràdio, premsa), per afavorir la visibilitat i la credibilitat d'Assat50.
  • Crear Assat50 RTV, activitats: Programa "El Megàfon", magazins, reportatge sobre la vaga de pensionistes, curs "Com fer un programa de televisió per Internet", etc.
  • Participar en el projecte d'horts socials de l'Hospitalet, gestionats per Creu Roja, amb 5 parcel·les cedides a Assat50.
  • Constituir amb altres entitats Codema45, Federació nacional que lluita per l'ocupació de les persones aturades de més de 45 anys.
  • Treballar en xarxa: Xarxa Anàdromes, Espai de Ciutadania, etc.
  • Obtenir una ajuda d'Obra Social La Caixa, dins del programa "Inserció sociolaboral 2019", projecte "Jo Puc: L'edat no ens atura, l'experiència ens avala".
  • Fer tallers i activitats, impartits per persones de forma altruista (coaching, taller per trobar feina, tècniques de comunicació interpersonal, Excel, Ofimàtica, anglès, etc.).
  • Formació amb participació d'Ajuntament de l'Hospitalet (carretons, instal·lació i manteniment d'energia solar tèrmica, fibra òptica, anglès, etc.).
  • Entregar el Distintiu "Empreses i persones amb compromís i consciència social", per la col·laboració amb Assat50.
  • Reunions setmanals amb associats i associades.
  • Altres accions relatives als objectius d'Assat50.
                                           La Junta que va sortir de la Constiució d'Assat50 

Segons la numerologia el nou, significa, tolerància esperança, llibertat física i espiritual per a obrir-se a altres mons i pensament. És capaç per a iniciar alguns projectes i treballar amb persistència fins a la seva culminació. Representa tres triangles amb l'estrella de nou puntes, la qual cosa significa també poder, creativitat, comunicació amb els mons superiors, el no manifestat i les energies còsmiques.

Continuem amb força i persistència cap als deu anys, amb nous reptes i projectes, lluitant per obtenir llocs de treball, defenent el valor de l'experiència i el talent del nostre col·lectiu, etc. Si la numerologia ens representa! 

El nostre agraïment a les persones i entitats que han fet que Assat50 sigui el que és avui, pel seu suport i compromís, per qui ha dedicat temps per fer taller i activitats per l'apoderament personal i per la inserció laboral, etc., també a les empreses que han confiat contractant a persones d'Assat50 

Moltes mercès!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada