dilluns, 18 de juny de 2018

Assat50 Teatre, va interpretar ahir al Joventut "De la Felicitat"Ahir a la sala B del teatre Joventut, Assat50 Teatre, dins de la Mostra l'Hospitalet fa Teatre,

va representar l'obra de teatre "De la Felicitat", amb col.laboracio amb EMMCA ('Escola d
de Música-Centre de les Arts)


La felicitat va ser essencial en el sorgiment de l'ètica en l'antiga Grècia. Els filòsofs van trobar respostes molt diferents. L'hedonisme pren com ben suprem el plaer, i enfoca la seva vida en la cerca d'aquesta i la fugida del dolor. Es tracta d'una percepció utilitarista de la vida: La meva felicitat serà el resultat de la suma de moments plaents menys els moments dolorosos.

El Diccionari de la Reial Acadèmia Espanyola, defineix felicitat, com:
  • Estat de grata satisfacció espiritual i física.
  • Persona, situació, objecte o conjunt d'ells que contribueixen a fer feliç. La meva família és la meva felicitat.
Veure definició a Wikipedia, clicant aquí


Assat50 Teatre amb "De la felicitat", proposa deixar-se portar per les paraules més boniques del cinema, posant en escena moments que fan que una persona se sent plenament satisfeta, per gaudir del que desitja o per gaudir d'alguna cosa bona.


Sinopsi: La tristesa ens envaeix. Estem cansats i volem reivindicar la bellesa. Reivindiquem les coses que fan que la vida pagui la pena. Creiem en l'esperança, la bondat, la comunicació, la beutat, la gentilesa i la delicadesa. Un clam a l'amor, a la felicitat, a la superació, a l'encís, al lirisme i a l'atracció.


Nosaltres ho intentarem, deixeu-vos emportar per la gran bellesa, deixeu-vos emocionar per les paraules més boniques del cinema, per les creacions més íntimes de les nostres veus. Sense amagar-nos en un món de lletgesa aquest espectacle parla del que és bonic. De la Felicitat."

Autor, espectacle de creació col·lectiva a partir de fragments cinematogràfics i de creació.
 
Direcció, Sandra Angles (EMMCA).
 
Escenografia, Grup Assat Teatre.

Repartiment:
 
Dago Pinto
Ines Chaparro
Jihad Sattout
Juan Sánchez
Marga González
Maria Hilda Lopez
Maria Jesus Delgado
Nerida Urdavina
Silvia Oliva


Per veure vídeo promocional entreu al següent enllaç: 
https://youtu.be/O9OhgNIlJA4 

Assat50 Teatre, agraeix a totes les persones que van assistir a la representació, Moltes mercès a tots i totes!! Molts van ser els aplaudiments.

Moltes mercès EMMCA!!

Moltes mercès Sandra Àngles!!

Moltes mercès Teatre Joventut!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada