diumenge, 18 de maig del 2014

Empreses amb Compromís

http://assat50.blogspot.com.es/p/empreses-amb-compromis.html


Hem fet una nova iniciativa per a mostrar el nostre reconeixement a aquelles empreses que fan iniciatives formatives, de creació d'ocupació, etc, per als majors de 45 anys de L'Hospitalet de Llobregat que és atorgar-li el distintiu que encapçala aquest post per a que les esmentades empreses ho puguin mostrar i així que la societat pugui reconèixer les seves accions i valorar els esforços. També obrim en aquest blog la pàgina "Empreses amb compromís" on anirem posant el nom i web de totes aquelles empreses que han sigut mereixedores del distintiu empreses amb compromís, explicant també el motiu perquè li atorguem.

En la mateixa línia d'aconseguir una major implicació de la societat en general i com a entitat compromesa amb les persones desocupades majors de 45 anys de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat que representem, fem tot tipus d'iniciatives encaminades a aconseguir els nostres objectius (que es poden consultar a aquest mateix blog al dossier 2014), és per això que recolzem la iniciativa d'un dels nostres associats (Juan Torralbo) feta a una plataforma de recollida de signatures i també un altre per acabar amb les discriminacions per motius d'edat feta a un altre d'aquestes plataformes. Trobareu l'enllaç per a sumar la vostra signatura a aquestes iniciatives a la pàgina Fes te'n soci (també a aquest mateix blog).
Com entitat totalment independent que som no tenim cap relació amb aquestes plataformes de recollides de signatures ni tampoc amb les empreses que les gestionen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada