dimecres, 14 d’octubre de 2015

El teatre, la nova activitat d'Assat


El passat 7 d'octubre van començar el muntatge d’una peça teatral amb professionals del teatre de Plaudite Teatre, persones aturades de més de 45 anys d'Assat50. Tenim previst estrenar al Febrer del 2016.

La temàtica és l’atur, per desgràcia, força contemporània. Això si tractada des de l’empatia i el coneixement del tema per persones que estan en aquesta situació, que pateixen moltes de les persones de la nostra societat. Ja que segons dades de l'Idescat a Catalunya hi ha més de 500.000 persones a l’atur el que és un 19,1% de la població activa, i d’aquesta més d’un 50% té més de 45 anys


Els principals objectius són:

  • Realitzar una peça teatral des de la creació, muntatge, assajos i estrena amb qualitat artística.
  • Que les persones que pertanyen a l'Associació de Persones Aturades de més de 45 anys, tinguin una Experiència de Teatre Comunitari -Teatre Social, de qualitat, guiats i acompanyats per professionals de l'Art Escènic de Plàudite Teatre Espai d’Arts Escèniques (Actors, Actrius, Directora Escènica, Artista Digital).
  • El Teatre com una eina d'apoderament, d'expressió crítica de la realitat social, de compromís i denúncia.
  • Un muntatge teatral de qualitat escènica, de denúncia, reflexió i compromís social, documentat visualment en el procés i en el resultat.

El projecte encaixa principalment en les activitats de suport d'Assat50, com és aconseguir l’apoderament a la persona. De denúncia d'una situació que pateixen moltes persones. També es preveu aconseguir llocs de treball a persones d'Assat, ara la participació de les persones de l'associació és voluntària i altruista.
  
Per veure la gravació del dia que la TV l'Hospitalet va venir a la preparació de l'obra 
clicar aquí.

Estem segurs l'obra serà un èxit!

Maria Hilda LOPEZ
Presidenta Assat50

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada