dimarts, 17 de desembre del 2019

Eugenio Cea, ens ha deixat





Avui em sento molt trist i amb molta pena en escriure aquestes paraules, Eugenio Cea Estrada, Secretari d'Assat50, ens ha deixat.

La seva mort és una notícia desoladora, va ser una gran persona, ens queda un gran buit, sempre disposat a ajudar, educat, molt professional, incansable, entusiasta, compromès, intel·ligent, amable, tot un senyor de gran qualitat humana, i bon company. Va ser d'aquelles persones que deixen un gran record.

Eugenio, t'has anat massa ràpid i massa d'hora, encara et quedava molt per viure!


Et trobaren molt a faltar Eugenio, per la teva aportació desinteressada a la nostra entitat, per la teva actitud col·laboradora, per la teva bondat i predisposició, pel teu compromís i dedicació amb les persones que formen Assat50 i amb la ciutat de l'Hospitalet, sempre et recordarem.

Les persones que vam tenir la sort de tractar amb tu, ens quedem amb el teu record per sempre, el teu sentit d’humor, estaràs a totes les activitats d’Assat50. El teu exemple ens ajudarà a seguir.

Des d'aquí enviem el nostre condol a la seva dona Ana Maria, a les seves filles Raquel i Esther, als seus gendres, la seva mare, a la resta de la seva família, i un record especial per petita la Noèlia la neta que encara no fa un any que va venir al món. Eugenio ens parlava tant de la seva "nietuca"!

Descansa en Pau Eugenio!
Sempre et recordarem!

Maria Hilda LÓPEZ PÉREZ. Presidenta Assat50
-----------------------------------------
A continuació escrit d'Enric Roldan d'Espai de Ciutadania
L'Hospitalet de Llobregat, 16 de desembre de 2019

Ahir vam rebre una notícia que ens va commoure a tots els que formem part de l'Espai de Ciutadania: La mort del company d'Assat 50, l'Eugenio Cea Estrada ... Dolor, Pena, Tristesa, Molta Tristesa. Donem el condol a la seva dona Ana Maria i a tota la seva família, a tota, fins a la més petita, la seva néta Noelia.

Eugenio era una Gran Persona, compromesa , lluitadora , una persona conciliadora, col·laboradora, que va fer tot el possible per millorar la vida de les persones de l'Hospitalet que cauen al "forat" de l'atur. Eugenio , sabent que era caure en aquest forat, va ser capaç de fer, amb molt treball a través de la seva Associació: ASSAT 50, que altres persones poguessin sortir-se'n.

L'Espai de Ciutadania el trobarà a faltar i ASSAT 50, la seva associació, segur que el trobarà a faltar molt més.

Company Eugenio, descansa en pau.

L'última abraçada per a tu. Fins sempre company!

Enric Roldan. Espai de Ciutadania

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada