dilluns, 25 de novembre del 2019

Setmana de la Solidaritat a l'Hospitalet, Assat50 diu "No a la violència masclista"





Les entitats que formem l’Espai de Ciutadania de L’Hospitalet, juntament amb Creu Roja, tornem a posar en marxa l’organització de la Setmana de la Solidaritat, del 25 de novembre a l’1 de desembre.

Altres anys us hem demanat la vostra col·laboració per recaptar aliments o per defensar els drets de les persones refugiades i el seu dret a ser acollides. Aquest any us demanem la vostra solidaritat contribuint a la sensibilització dels infants, joves, i de tota la ciutadania de L’Hospitalet, davant la violència masclista. El lema, enguany, serà “Per l’eliminació de la violència envers les dones”. Com veieu, hem canviat les dates. Ho hem fet per coincidir amb el CAID (Centre d’Atenció i Informació de la Dona) de la nostra ciutat, que cada any, al voltant del 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència Masclista, organitza actes diversos.



D’aquesta manera, sumem esforços per sensibilitzar el màxim nombre de persones de la nostra ciutat envers la violència de gènere. Moltes dones estan patint aquesta violència. Les estadístiques són massa alarmants. Sense anar més lluny, aquest estiu passat dues dones de L’Hospitalet van ser assassinades per les seves parelles o ex-parelles.

Com a societat, hem de ser capaços de dir PROU. Perquè volem una societat en què les dones siguin “Lliures i sense por”.

 Per més informació i veure el programa d'activitats, cliqueu aquíAssat50 participa amb "Càpsules de vida", avui a la concentració de l'Acollidora a les 18,45 i el dia 29 a les 17 h. al Casal d'Avis al C/ Santiago de Compostela.

Assat50 diu "No a la violència masclista"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada