divendres, 12 de juliol de 2013

Primer éxit de contractacions d'Assat50.

 

Aquest mes de Juliol, l'empresa Foment que te adjudicada la neteja dels carrers de la nostra ciutat, es va posar en contacte amb nosaltres per a gestionar sis contractacions per les substitucions de vacances d'estiu, vam concretar condicions i finalment  van tancar amb èxit l'acord  per contractar a 6 persones de la nostra associació. La contractació és de 2 mesos.

Estem molt contents i agraïts, encara que la feina és temporal, és un fet que ens dona una empenta per a esforçar-nos encara més perquè amb el poc temps de vida d'assat50, ja ens han valorat i tingut en compte per gestionar aquests llocs de treball per a persones aturades de més de 50 anys.

Aquesta feina es fruit de l'acord per l’ocupació i el desenvolupament econòmic de L’Hospitalet que es va signar el 19 de març passat, dins dels Pacte Local. Ajuntament, sindicats i empresaris van signar el document per a impulsar mesures que generin ocupació entre d'altres.

Moltes mercès a la empresa Foment, a promoció econòmica, als Sindicats, a les empreses i tots els que formen part del Pacte Local (foto superior)  en nom de Assat+50.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada