dissabte, 14 de febrer de 2015

Avui fem dos anys: El nostre valor "l'Experiencia"

A finals del 2012 un grup de persones aturades de més de 50 anys de l'Hospitalet, vam tenir la idea de formar una associació de persones aturades de més de 50 anys a l'Hospitalet. El nexe d'unió, va ser que tots vam veure un programa de Televisió a os es parlava de APMA (Asociación de Parados Mayores Activos de Santa Coloma de Gramenet), la qual ens va posar en contacte.

Després d'això, el 14 de febrer del 2013, vam presentar els documents d'Assat50 al registre d'associacions de Justícia a la Generalitat de Catalunya. Al cap de pocs mesos vam veure la necessitat de baixar l'edat a 45 anys. Vam començar 11 persones, avui som 285 associats.

Han sigut dos anys de molta activitat, entre d'altres s'han aconseguit llocs de treball, hem organitzat junt amb les associacions d'aturats de (Badia, La Garrotxa, Santa Coloma de Gramenet i Terrassa) el Primer Congrés de les Persones Aturades de més de 45 anys a l'octubre del 2013 a Santa Coloma de Gramenet. S'han fet cursos i tallers formatius, als quals han participat prop de 150 persones, actualment s'està fent el Taller d'Autogestió emocional, tenim 5 horts socials cedits per Creu Roja. Els grups de treball, estan amb força activitat (empreses, cooperativisme, formació, natura, social i ajudes). El passat 18 de desembre es va fer el congrés sobre l'ocupació i l'atur de les persones de més de 45 anys a l'Auditori Barrades de l'Hospitalet. Hem estat als mitjans de comunicació, hem anat a veure a partits polítics, entitats públiques i privades, estem en contacte amb altres associacions afins a nosaltres, etc.

AVUI FEM DOS ANYS I ANEM PER A MOLT MÉS! Tenim molts projectes per continuar, amb els objectius principals de trobar feina per les persones aturades de més de 45 anys, de què es valori l'Experiència, de ser un punt de trobada sobre l'atur de llarga durada, per fer difusió i aconseguir adhesions al Manifest que va es va fer al Congrés que vam celebrar a l'Hospitalet, entre d'altres. 

El nostre lema: "L'EDAT NO ENS ATURA L'EXPERIÈNCIA ENS AVALA"

EN NOM DE LA JUNTA DIRECTIVA, US DONO LES GRÀCIES ALS ASSOCIATS I ASSOCIADES JA QUE ENS DONEU LA FORÇA PER FER REALITAT EL QUE SOM, A TOTS I TOTES ELS QUE ENS AJUDEU EN LA NOSTRA TASCA DIARIA, I TOTHOM QUE ENS DONA EL SEU SUPORT.


Maria Hilda LOPEZ
Presidenta Assat50Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada