dimecres, 17 de febrer de 2016

2016, II CONGRES SOBRE L'OCUPACIÓ DE LES PERSONES ATURADES DE MÉS DE 45 ANYS
Us volem anunciar que estem preparant el “II Congrés sobre l’ocupació de les persones aturades de més de 45 anys”, que serà el pròxim 20 d'Abril a l'Auditori Barrades de la nostra ciutat.
Aquesta és la segona vegada que, amb la col•laboració de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Hospitalet volem fer un acte de trobada i discussió per entendre millor el que ens està passant; i quins poden ser els camins que permetin al nostre col•lectiu integrar-se de nou al mon laboral. No és només per una qüestió econòmica i de manteniment de les nostres famílies; és també, i molt important, la necessitat de que ens reconeguin els coneixements i la experiència de molts anys de treball, així com la capacitat i els esforços que posem en marxa per adaptar-nos a la actual situació laboral.
Com a la anterior edició (18 desembre de l’any 2.014), estem contactant amb persones i entitats de reconegut prestigi, per què puguin parlar d’experiències, possibles alternatives i/o solucions per sortir d’aquest problema, i quins canvis son necessaris a nivell social i legislatiu, per què aquesta injusta situació millori, i és generi feina digna.
Pròximament posarem al vostre abast el programa, amb les conferencies i les persones que els tractaran, així com la possibilitat que us pugueu inscriure, i finalment treure conclusions, i fer que  les nostres reivindicacions siguin escoltades.
Us hi esperem!!!

Assat50

2 comentaris:

 1. Enhorabona per la idea d'organitzar el vostre segon congrés.
  Som l'editor de la web de AMPEB, i amb el vostre permís, m'agradaria reproduir-ho a la nostra web. www.empleomas45.com.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bona nit, cap problema podeu fer difussió. Moltes mercès.
   Maria Hilda Lopez

   Elimina