dimecres, 26 de gener del 2022

A Assat50 hem organitzat un curs d'Auxiliar de Magatzem, maneig de carretons i carnet de manipulador d'aliments

 

Alguns del alumnes a les practiques de carretons

Amb la pandèmia de la Covid-19 i les mesures de confinament social adoptades, es van incrementar molt les vendes als canals e-commerce. Hi ha productes que van tenir un augment de la demanda superior al 100% respecte al mateix període de l'any anterior,  persones que no havien comprat mai productes a les webs, ho van fer durant la pandèmia (sobretot aliments). S'han vist moltes avantatges en aquesta forma de compres (estalvi de temps, evitar la càrrega i descàrrega i el posterior desplaçament dels productes). El comerç en línia, ha vingut per a quedar-se.

La nova forma de compres requerix un fort increment de les plataformes d'operadors logístics i de transports, que necessiten persones amb coneixement d'emmagatzematge i manipulació de carretons, el que ha fet que hi hagui moltes d'ofertes de feina al sector. Motiu pel que a Assat50 hem organitzat el curs polivalent per Auxiliar de Magatzem, carretons, i carnet de manipulador d'aliments. El curs es va fer del 15 al 26 del passat novembre a ICEI, amb una subvenció d'Ajuntament de l'Hospitalet i col·laboració econòmica de CaixaBank.

L'objectiu principal va ser capacitar a les persones assistents al curs en les matèries esmentades, per facilitar la inserció laboral a un sector amb alta demanda laboral.

El resultat ha sigut exitós, els alumnes van expressar la seva satisfacció amb les matèries, i especialment amb el professorat, la valoració de les pràctiques va ser així mateix molt positiva.

Tenim constància que persones que van realitzar el curs han trobat feina al sector, el que ens agrada molt!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada