dilluns, 14 d’abril de 2014

L'experiència i la formació van de la ma

Taller d'Oratòria

Ningú no pot dubtar que l'experiència, el bagatge professional, juntament amb el coneixement adquirit a través dels anys d'esforç i dedicació a la vida professional, són valors que aporten alls llocs de treball els treballadors majors Sabem no obstant que és necessari a més, l'adequació del coneixement i les habilitats a les necessitats dels mercats.

Per això a Assat50 creiem imprescindible la formació. Pel que hem realitzat un taller de “Com trobar feina” impartit per Sergio Ramos i José Manuel Povedano professionals de Recursos Humans a l'empresa EDEN. Actualment Paco Bailac i el seu equip de la “ASOCIACIÓN SOPLOS DE AIRE” ens estan impartint un curs de Coaching enfocat a la recerca de feina dels majors de 45 anys, Lola Ramos Zafra de la ESCOLA XAVIER SOTO esta realitzant un “Taller d'Oratòria i Tècniques de Comunicació Interpersonal”. Els agraïm a tots la dedicació i gran professionalitat, de forma totalment desinteressada.

Els coneixement adquirits són de gran utilitat pels assistents, es fomenta la participació i el treball en equip, hi ha molta motivació. Es van donar els passos a seguir per a la correcta redacció del Curriculum Vitae, com fer una bona entrevista de treball, eines per a positivar l'adversitat i per l’apoderament i superar-se.

 Curs de Coaching

Seguirem fent formació, ens interessa molt. Estem segurs que l'experiència acumulada juntament amb la formació basada en les necessitats actuals, són vitals perquè aquesta societat valori el coneixement i les habilitats dels majors de 45 anys i se'ls deixi de discriminar als llocs de treball. A l'Associació disposem d'una bona varietat de perfils professionals entre ells; Fusters, Soldadors, Comercials, Pintors, Treballadors de la Construcció, Professionals del món dels Recursos Humans, Enginyers, Administratius/ives, Tècnics en Prevenció de Riscos Laborals, Transportistes, Músics, etc. tots estan a la disposició de les empreses, entitats, etc. que els necessitin.

Mercès una altre vegada als professionals de Recursos Humans que ens van impartir el taller en la EDEN, a la “ASOCIACIÓN SOPLOS DE AIRE”  i a la ESCOLA XAVIER SOTO. El vostre suport i col•laboració ens és de gran utilitat.

Maria Hilda LOPEZ PEREZ
Secretaria Assat50


Curs de Coaching


Seminari: Com trobar feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada