divendres, 6 d’octubre del 2017

Només amb el diàleg es trobarà una solució per a Catalunya


Assat50 com a entitat social, ciutadana, independent i sense ànim de lucre, amb l'activitat principal de buscar feina pel col·lectiu de persones aturades de més de 45 anys, ens preocupa molt la situació actual que es viu Catalunya.

És per això, que desitgem una solució al conflicte com més aviat millor, pel que apel·lem al Govern de Madrid i al de la Generalitat de Catalunya, que es posin a dialogar i a analitzar les causes de les diferents posicions, per tal d'arribar a un acord.
 
Creiem que només mitjançant el camí del diàleg, de l'enteniment, del respecte i de la no confrontació, es podrà trobar una solució, al conflicte. Estem segurs que es pot arribar a un acord.

 
Pel que li demanem al Sr. Rajoy i al Sr. Puigdemont, que busquin el diàleg i la manera d'apropar posicions.



En una reunió del passat 05/10/2017 de la junta d'Assat, es va acordar fer una condemna de les càrregues policials del passat 1 d'octubre. Aquesta no va dirigida a l'excessiva contundència feta servir per alguns dels efectius policials, sinó a la dels comandaments que han fet actuar la policia antiavalots on no s'hi estava produint cap disturbi.

 
Gent que està participant de forma pacífica en una votació, sigui o no legal, no es pot impedir amb la força i contundència que tots hem vist.


Junta Assat50 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada