diumenge, 20 d’octubre del 2013

Presentació Oficial d'Assat 50, a la ciutat de L'H el proper 7 de Novembre




El proper 7 de Novembre a les 19,30 hores, serà la presentació oficial de la nostra associació a la Sala d'actes de la Regidoria de Santa Eulàlia, (C /. Santa Eulàlia, 60 de l'Hospitalet de Llobregat).

Som una entitat sense anim de lucro, que treballem per impulsar la creació d'ocupació entre les persones més grans de 50 anys i oferim assessorament als nostres associats.

La nostra associació s'articula a través d’un president i una junta directiva, càrrecs que es renoven cada 3 anys, uns estatus aprovats i un ampli ventall de serveis.

Només fa 8 mesos que existim pel que som joves, però carregats d'experiència. Tots tenim més de 50 anys i molts anys de servei a l’esquena, en diferents empreses de tota mena de sectors.

En temps difícils com els actuals, creiem imprescindible associar-nos i unir les nostres forces per tenir mes possibilitats d'èxit en el nostre objectiu principal, que és trobar feina, mostrar a la societat que no som invisibles i que desaprofitar la nostra experiència es un luxe que no ens podem permetre.

A la presentació hi assistiran representants de diferents sectors de la nostra ciutat, entre d'altres Nuria Maria (Alcaldessa de l'Hospitalet),José M. Garcia Mompel (Tt. d'Alcalde àrea de Promoció Econòmica i Ocupació l-H), Maria Angeles Sariñena Hidalgo, (Regidora delegada districtes III i VII (Santa Eulàlia, Granvia Sud i Districte Econòmic l-H)) Rosa FIOL (Directora General de Asociación Empresarial de L' Hospitalet y Baix Llobregat (AEBALL)) Sergio Ramos Giribaldi (Director de Recursos Humanos de Agua Eden España), Dolores Ruiz Carmona, (Presidenta de la Asamblea Local de la Creu Roja de l`Hospitalet de Llobregat). Us hi esperem!.


Maria Hilda LOPEZ
Secretaeria Assat50

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada