dijous, 3 d’octubre del 2013

Primer Congrés de Persones Aturades Majors de 45 anys de Catalunya




El proper 17 d'octubre es celebrarà al Teatre Segarra de Santa Coloma de Gramenet el "Primer Congrés de Persones Aturades Majors de 45 Anys de Catalunya", és una iniciativa de "Asociación de Parados Mayores Activos (APMA)" de Sta. Coloma. 

Assat50, juntament amb Asociación de Parados Mayores Activos (APMA) de Santa Coloma de Gramenet, Associació de Desocupats Actius de la Garrotxa + 40 d’Olot (ADAG40), Associación “Club del Trabajo” de Badia del Valles i Colectivo de Parad@s +50 de Terrassa, som els organitzadors.

Sota el lema “No Som Invisibles”, el principal objectiu és posar de manifest la situació de las persones del nostre col·lectiu.

Tenint en compte que es tracta d'un congrés de persones en situació d'atur amb pocs recursos, l'organització ha aconseguit ajudes d'ajuntaments, generalitat i d'altres. Pel que no tindrà cap cost pels assistents, estarà inclòs el càtering.

Estem convençuts que serà un èxit, en primer lloc per las persones que intervindran com a conferenciats, tots coneguts, d'indubtable qualitat, relacionats amb la nostra problemàtica.Després perquè s'arribaran a formular unes conclusions que seran transmeses als poders públics, finalment perquè de les associacions organitzadores sortirà una plataforma d'associaons d'aturats de Catalunya.

És molt important assistir, la inscripció s'ha fer al nostre lloc de reunions a la Regidoria de Sta. Eulàlia, els dimecres de 10 a 13 h. fins el dia 10 d'octubre.Si no podeu venir envieu un correu electrònic a: assat50@gmail.com, i ens posarem en contacte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada